Bejelentkezés

Gyekiczki Fanni

Programokért és prevencióért felelős referens 

Gyekiczki Fanni vagyok a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának harmadéves hallgatója. Elsőéves korom óta követem az MFHE munkásságát és 2022. szeptembere óta, programokért és prevencióért felelős referensként tevékenykedem. Egyik fő feladatunk a lakosság általános orális állapotának fejlesztése hallgatói prevenciós, szűrő programokon keresztül. Szeretném színesíteni a hallgatói életet azáltal, hogy biztosítjuk a minél több óvodai, iskolai, zenei fesztiválon megrendezett fogászati prevenciós programon való részvétel lehetőségét. Emellett jövőbeli célkitűzésünk, hogy tagjainknak lehetőségük legyen külföldi kurzusokon, továbbképzéseken részt venni. Fontos számomra a szakmai fejlődés, első éves korom óta a Korányi Frigyes Szakkollégium lakója vagyok, és ebben az évben kezdtem el TDK munkámat is, szájsebészeti témakörben. Egyetemi éveim alatt az Instruktor Öntevékeny Csoport tagjaként már több alkalommal vettem részt programok szervezésében. Mindig is fontos volt számomra a közösség, szeretek csapatban dolgozni.

Remélem a jövőben sok hallgató számára érdekes, színes programot tudunk szervezni és ezáltal szélesítve a hallgatói lehetőségeket az egyetemen.

Ha szívesen csatlakoznál vagy érdeklődsz az MFHE tevékenysége iránt,  bármilyen kérdésed merül fel / bármilyen felmerülő kérdéseddel bátran keress meg engem vagy bármelyik vezetőségi tagot.

 
Vissza a csapathoz

Gyekiczki Fanni

Poszt: Programokért és prevencióért felelős referens
Gyekiczki Fanni vagyok a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának harmadéves hallgatója. Elsőéves korom óta követem az MFHE munkásságát és 2022. szeptembere óta, programokért és prevencióért felel
Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4
Adószám: 19665205-1-42
hello@mfhe.hu
Adatkezelési tájékoztató

Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. | Adószám: 19665205-1-42 | hello@mfhe.hu | Adatkezelési tájékoztató

MFHE
Szponzoraink