Bejelentkezés

Szabó Dániel

Szakmai csoportvezető 

Korábban én láttam el az Országos elnöki pozíciót. Az egyetemi tanulmányaim kezdetén megragadott a szakmai elhivatottság, ami az egyesületben van és amikor másodév kezdése előtt felajánlották a vezetői pozíciót, tudtam, hogy ezzel élnem kell. Így alakult, hogy szinte az egész egyetemi évek alatt elkisért a szakmai programok szervezése, a hallgatói élet felpezsdítése és a magyar társadalom egészségnevelése. Számos fantasztikus program szervezését tudhatom magam mögött és egy olyan kapcsolati tőkét sikerült kiépíteni, ami túlzás nélkül az egész életemben kamatoztathatom.

Mivel idén szereztem meg a fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen és elkezdtem a fogorvosi munkámat a Sanoral Fogászati Klinikán, Dr Lászlófy Csabával, ezért illendő, hogy tovább adjam az elnöki pozíciót egy olyan személynek, aki méltón képviseli az egyesület érdekeit. Utódomban, Pap Dávidban meg van az a potenciál, hogy a magasra tett lécet még feljebb helyezze, amihez sok sikert kívánok neki. Az újabb lépcsőfokok megtételéhez, Dávid úgy látta, hogy szükséges egy szakmai csoport létrehozása, aminek kidolgozására és irányítására engem kért fel. Természetesen elfogadtam a felkérést, hiszen szeretném elősegíteni az egyesület fejlődését. Egy roppant izgalmas időszak veszi kezdetét, amibe, ha bele szeretnél kerülni, nem csak nézőként, akkor várja az egyesület a jelentkezésedet!

Amit nekem adott az egyesület: biztos szakmai jövőt, szakmai kapcsolatokat, barátokat, más medikus hallgatói kapcsolatokat, szervezési és marketing tapasztalatokat és egy ámulatba ejtő önéletrajzot.

Ha a karriered megalapozása a cél, ez az egyesület lesz, ahol meg tudod ezt tenni.

 
Vissza a csapathoz

Szabó Dániel

Poszt: Szakmai csoportvezető
Az egyetemi tanulmányaim kezdetén megragadott a szakmai elhivatottság, ami az egyesületben van és amikor másodév kezdése előtt felajánlották a vezetőpozíciót, tudtam, hogy ezzel élnem kell.
Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4
Adószám: 19665205-1-42
hello@mfhe.hu
Adatkezelési tájékoztató

Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. | Adószám: 19665205-1-42 | hello@mfhe.hu | Adatkezelési tájékoztató

MFHE
Szponzoraink