Bejelentkezés

Török Judit

Nemzetközi kapcsolatokért felelős referens 

Török Judit vagyok, harmadéves hallgató a Semmelweis Egyetemen. Fő érdeklődési köröm a sebészet, később ebbe az irányba szeretnék tovább specializálódni. Szabadidőmben szeretek zenélni, időt tölteni a barátaimmal és a családommal, és sportolni.

Az egyesületen belül fő tevékenységem a nemzetközi kapcsolatok kiépítése és ápolása (nemzetközi kapcsolatokért felelős referens/international relations officer). Kapcsolatban vagyok több nemzetközi hallgatói szervezettel, céljaink közé tartozik a külföldi cseregyakorlatok, illetve képzések szervezése, kongresszusokon való részvétel, továbbá bekapcsolódni világszinten a fogorvostanhallgatói közösségbe. Gimnáziumi tanulmányaim alatt lehetőségem volt részt venni diákkonferenciákon több országban is, amik nagyon jó élményként maradtak meg. Szívesen ismerek meg új kultúrákat és embereket, és szeretném ezt a lehetőséget a hallgatótársaimnak is biztosítani, miközben jövendőbeli orvosként is hasznos tapasztalatokat szerezhetnek.

Ha szívesen utaznál és fejlődnél egyszerre, keress bátran! 

 
Vissza a csapathoz

Török Judit

Poszt: Nemzetközi kapcsolatokért felelős referens
Török Judit vagyok, harmadéves hallgató a Semmelweis Egyetemen. Fő érdeklődési köröm a sebészet, később ebbe az irányba szeretnék tovább specializálódni.
Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4
Adószám: 19665205-1-42
hello@mfhe.hu
Adatkezelési tájékoztató

Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. | Adószám: 19665205-1-42 | hello@mfhe.hu | Adatkezelési tájékoztató

MFHE
Szponzoraink